ALERTĂ METEO. Opt județe sub cod galben de vijelie.

Joi, 15 august, meteorologii au emis o avertizare de cod galben de vijelii valabilă între orele 14 și 23 pentru județele Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Brașov, Covasna și în zona de munte a județelor Buzău și Sibiu.

În acest interval se vor semnala averse torențiale, intensificări ale vântului, descărcări electrice și izolat grindină.  Conform ANM, cantitățile de apă vor depăși 20-25 l/mp și izolat 50-60 l/mp.

De asemenea, meteorologii atenționează că între 15 august, ora 12 și 16 august, ora 09,  vor fi intervale cu instabilitate atmosferică la munte, și local în sudul și centrul țării, unde se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Conform aceleiași surse, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15- 20 l/mp și izolat 35 l/mp.

 

Distribuie acest articol:

Știrile fierbinți trebuie analizate la rece. Nu suntem primii care vi le dăm, dar încercăm sa fim primii care vi le explicăm. Cele mai importante informații se cer, uneori, completate și comentate. Dacă vreți să fiți alături de noi, vă puteți alătura comunității printr-un Like la pagina noastră de Facebook.

Nu există comentarii

Lasă un comentariu

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked