Prim-vicepreședintele PNL Vrancea și-a aflat notele la BAC. Ce materie care i-a dat de furcă:

sursa foto: facebook.com

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, care a susținut Bacalaureatul la 42 de ani, a picat examenul. Conform Jurnalului de Vrancea, Moroșanu a luat nota 3,60 la Limba Română, dar a spus că a făcut contestație și că speră ca după recorectare să ia peste 5. Prim-vicepreședintele PNL Vrancea a declarat recent pentru Digi24 că a făcut meditații la Limba Română, însă după examen nu s-a arătat foarte optimist. „Nu pot să zic că la Limba și literatura Româna nu m-am descurcat. Acum, să vedem ce notă o să iau”, a spus politicianul.

Dacă la Limba Română nu a luat notă de trecere, la celelalte examene, Daniel Moroșanu s-a descurcat mult mai bine: a luat 7,55 le Istorie și 8,65 la Geografie. Prim-vicepreședintele PNL Vrancea a absolvit în urmă cu câțiva ani Liceul „Simion Mehedinți” din Vidra, la seral.

A făcut câteva meditații la Limba Română. „M-am pregătit. M-am înscris și anul trecut, dar nu eram atât de pregătit și sigur. Am făcut meditații câteva ore, pentru recapitulare, la Română. Este bine să se predea la cursurile din timpul școlii ceea ce predau profesorii la meditații. Cred că ar trebui mai multă implicare și determinare din partea lor. (…) Dacă copii și-ar da mai mult interes în timpul orelor, cu siguranță n-ar mai avea nevoie de meditație”, declara Daniel Moroșanu pentru Digi24.

A declarat că s-a descurcat la Istorie. „A fost excelent. M-am prezentat la examenul de Bacalaureat la Istorie, am fost pe subiect, să știți că am învățat, m-am pregătit cu speranța că voi lua o notă de trecere. Nu mă aștept la o notă foarte mare. Sunt mulțumit cu una de trecere și per total să am o medie care să-mi satisfacă această dorință, să am Bacalaureatul. Sincer, istoria mi-a plăcut mai mult. Nu pot să zic că la Limba și literatura româna nu m-am descurcat. Acum, să vedem ce notă o să iau”, a mărturisit politicianul după examenul de Bacalaureat de anul acesta.

Distribuie acest articol:

Nu există comentarii

Lasă un comentariu

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked